Harry Potter v Itálii, Natoons a Šmoulíci 24´
Novinky

Již jsme v novém roce 28 dní a objevují se další novinky.

První novinkou jsou Natoons 2023: Thajská krajina. Ti jsou v celkovém počtu 12 kousků v Kinder Joy pro Thajsko. Unikátností je, že vyšlo pár figurek z minulé série s přečíslením a dokonce i změnou vlastností. Nově tak Chameleon získal kód (VD 478) a mění i barvu, zatím co u nás je kód (VD 292) bez změny barvy... Plameňák, srneček s koněm přečíslili a vlastnosti nezměnili...

Sérii máme v evidenci.

 

Druhou novinkou jsou již vydané Harry Potter figurky. Série vyšla v Itálii tento týden a u nás se objeví od dubna, jakožto hlavní série na léto i s originálním modrým Harry Potter obalem. Novinkou je změna vzhledu figurek... oproti zatím vydaným z Joy budou tyto již klasické POP! figurky jen tedy pint size (označení mini figurek Funko). Série tedy nese 12 figurek a 12 hraček s podporou rozšířené reálity v appce Applaydu & Friends.

 

Třetí novinkou je rozšíření velikonoční série o 13. figurku, tedy spíše znovu vydání té původní s novým BPZ. Série se u nás objeví již v únoru a máme se na co těšit. Znovu tedy výjdou vajíčka s fólií kuřátek. Série je rozšířena i v USA.

 

Čtvrtá novinka se objeví ve velikonoční edici Kinder Joy. Bricks figurky budou mít dalších 12 figurek s novou jarní tématikou. Dostupné budou i u nás ve vybraných řetězcích.

Velikonoční tématiku si znovu rozebereme až u aktuální příležitosti ve velikonočním článku...

 

.... co bude dále?... víme!

 

Toto jsou tedy již oficiálně známé novinky, dále mrkneme do vod připravovaného na další období...

4. spolupráce Kinder s Funko bude znovu ve stylu POP figurek. Tentokrát se však objeví DC Super Heroes... Série zvaná celým názvem Funko: DC Comics Heroes VS Villains bude znovu o více figurkách... 12 figurek (6 hrdinů a 6 padouchů) s 12 hračkama. Série navštíví Joy vajíčka již na podzim. První obrázky stojanu pro Německo očekáváme již v březnu, uniklé obrázky figurek najdete v magazínu.

Série Natoons 2023  je stále zatím bez pojmenování. Uvidíme tedy co z toho nakonec bude... série 16 figurek naváže v srpnu. Znovu je zde systém: co figurka to unikátní BPZ... takže se znovu dá očekávat sběratelské šílenství...  Figurky a BPZ máme znovu v magazínu.

Proti sérií pro podzim 2023 má být Barbie. Série o 8 postavičkách by se měla dotknout historie panenky a malinko zabrouzdá tématem k novému filmu, který bude uveden v létě.

Již nyní se ví o sérii ve znamení Šmoulíků... tedy nové série Šmoulové: Muzikál / Hubebníci. Kdy série výjde se 100% neví, ale jistotou je, že bude! Nová série již dostala zelenou a je v produkci... 8 šmoulíků bude dělat určitě radost. Spekuluje se o roce 2024... hlavním vodítkem je zatím stanovený datum nového filmu ze světa Šmoulů... tím je 20.12.2024... což by odpovídalo sérii na rok 2025? No nechme se překvapit.

 

Spekulace a drby:::::

Dále se očekává i jedna série "zatím jen spekulace" pro země s bílým vajíčkem (Polsko, Itálie) ... tou by měla být tématika Marvel.

Super Mario by znovu měl vyjít v zemích s Kinder Joy... tedy reedice série z roku 2020.

Dále je již ohlas o nové sérii Avatar na rok 2024 a také sérii Já Padouch 4... další zelenou má být i spolupráce s Funko na 5. sérii tentokrát v řadě Joker: Folie á Deux

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|AA9E14EE-F731-469A-B8EE-B016A852ACAC
Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé