Kindermánie updates: Rekonstrukce sekce BPZ
Kindermánie

Již je tomu tak. Je čas se podívat na zoubek sekci BPZ. Za celou dobu, kterou jsem na Kindermánii jsem extra nevěnoval pozornost této sekci a bohužel se stalo to nejhorší... sekce je zastaralá a neposouvá se.

Proto je čas k její rekonvalescenci, trošku větší rekonstrukci a předěláme ji k lepšímu pořádku. Přeci jen, vyšlo toho spoustu a změnilo se toho také dost.

Co bude nového?

Spousta nového bude v podsekcích aktuálních hraček. Protože zde není téměř žádný obsah, nabízí se řešení, které urychlí třídění, značení a zpříjemní hledání.

Nový řešení je prosté: Kódy! Hračky mají evidenční kód přidělený Ferrerem. Díky kód tu již hledáte, ale nově spojíme kapacity tabulek a nebude již hledání podle názvu, nýbrž kódem. Ferrero změnilo systém hraček, nově jsou rozděleny podle rámečku a přední strana zůstává téměř identická, nemá tedy cenu držet zbytečně kódy pro nové hračky a série a tím i spotřebovávat data. Nově tak série ponese název určitého rozpětí evidence a dohledáte ji tak hladce a lehce > třeba: (VD 001 - 018) Hračky VD (1.část), (VD 019 - 027) Hračky VD (2.část) atd...


Další změna je očekávatelná v třídění HP. Série je zde spojená s Joy, to by již dalo slušnou práci. V úvahu zde přichází pouze vybrání sérií, jenž mají svou podsekci i v sekci Figurky. Tudiž z této sekce budou přestěhovány hlavní sady Natoons, Velikonoce, Funko apod. Znovu se tak docílí pořádku v této sféře.

Budou přidány podsekce pro USA a Čínu. BPZ z těchto zemí jsou unikátní a také lehce rozpoznatelné, pokud je máte, hned víte...

 

Dojde ke změně u některých BPZ s více jazyčným vydáním. Sice se tomu teď moc neděje (Německá mutace BPZ zanikla někde před 5 lety).

Dále připadá v úvahu i rozdělení Maxi sérii, nebo jejich rozlišení označení pro figurky...

 

Doufám, že sekce BPZ bude lepší a rozhodně svěží. Díky novinkám se snad i zpřehlední a bude znovu připravena pojmout spousty novinek ze světa Kinder i Nekinder.

 

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|51D1359F-50B2-49F0-AA39-3BCF436AB274
Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé