Frčíme na sociálkách, aneb Kindermánie na síti a plány
Kindermánie

Již je tomu nějáký ten den, kdy vlétla Kindermánie na Facebook v podobě soukromé skupiny (ano, pouze přes povolení vstupu).

Nyní přišel čas udělat krok i dále... díky sociálním sítím je Kindermánie blíže sběratelům a díky rychlému kontaktování lze i zaslat materiály, dotazy a poradit se do pár hodin (občas i minut).

Instagram: Kindermánie - portál pro sběratele / @kindermaniecz

Na instagramu bude také zveřejněno mnohdy více fotek novinek, úniků a jiných drobností. ;)

 

YouTube: Kindermánie - portál pro sběratele / @kindermaniecz

Kindermánie běží od 21.02.2024 i na YouTube, kde pro všechny sběratele chystáme materiály v podobě starých reklam nebo i různých jiných materiálů. Mohlo by se tak časem stát i nějaké zobrazení z burz a podobně... ale nebudeme předbíhat než se tak stane...

Zatím prvním videem je Intro pro "flešku" Happy Hippo. (Klik)

 

-

Snad jsou kroky k lepšímu a k rozšíření spektra a přehledu pro sběratele... a nebojte další novinky letos na Kindermánii budou a stále se na sekci BPZ pracuje (upřímně, je to nejvíce zanedbaná sekce). Je s tím moc práce, času méně, ale bude to stát za to ;)

První novinkou, je vyhodnocení pokusu s (A) a (N) u aktuálních sérií a nově zveřejněných. Protože horní rychlé navigování vás hodí ihned k čerstvému, nešlo tak najít třeba Natoons, které máme ještě teď v obchodech... informace z pokusu vedou nejasně a tak budou převedeny v jiném provedení - Prokliku v katalogu.

O zprávu výš je slovo "katalog". Ano, letos se můžete těšit hned se začátkem nové sezóny i na "Katalog" v podobě euro-kat.de pro novou sezónu. Věc byla ozkoušena na VT sezóně a je tuto novinku tak možné zavést... ve formátu aktuálním, který je testován a není zcela hotov - pokud máte připomínky stačí napsat (Markr). ;)

 

Dále bude snaha o rozšíření oddělení obaly, balení a různé promo prvky ze světa Kinder. Tahle oblast je široká, doladit se bude muset takřka vše ;)

Dále zkusíme pokračovat v magazínu ve formě občasníku (více interaktivního).

A zkusíme zapojit více technologií do procesu přidávání novinek, díky novým programům bude možné přidat figurky z nové série a různé materiálky do 30minut od rozkliknutí (obdržení). Bude hlavně záležet i na kvalitě fotky atd..., ale o tom příště.

Stále je co dělat, ale hlavní je mít radost z koníčku, bez radosti totiž nikdy, nikdo, nikam nedošel ;)

 

 

Krásný konec zimy a hodně kousků do sbírky,

Markr

Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé